modejurken


<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

De slimme manier om in stap te blijven met mode trends


 

Blader door de pagina's van high-end modetijdschriften en de nieuwste trends in designer kleding voor de baan zal duidelijk worden. Wat is vertegenwoordigd, echter misschien niet noodzakelijkerwijs mesh met wat ontwerpers zijn het blussen van alledaagse slijtage.

De waarheid is de mode-tijdschriften misschien niet echt vertegenwoordigen de stijlen van vandaag de beste ontwerpers willen krijgen in de handen van look-bewuste consumenten. De tijdschriften neigen om de schijnwerper op brutaler meer buitengewone manieren te zetten dat de meeste vrouwen nooit een gelegenheid kunnen hebben te dragen.

Dus, hoe kunnen vrouwen blijven op de top of voorsprong op de curve als het gaat om designer kleding? Hier zijn slechts een paar tips die kunnen helpen iedereen in stap te blijven met trends zonder veel tijd te besteden aan dit te doen:

Besteed aandacht aan seizoensgebonden catalogi-om erachter te komen wat echt heet in de mode voor alledaagse slijtage, aandacht besteden aan catalogi aangeboden door een aantal van de trendy boetieks en clothiers. Blader door favoriete ontwerpers collecties voor de looks die ze duwen voor een bepaald seizoen. Wat ze op de baan misschien niet noodzakelijkerwijs vertegenwoordigen het geheel van wat ze sturen naar de betere winkels.

Online winkelen-een van de meest efficiŽnte manieren om een vinger op de pols van de mode gaat bookmarking luxe online boetieks en browsen hun collecties van tijd tot tijd. Er zijn een aantal uitzonderlijke winkels op het Internet die gespecialiseerd zijn in de mode gemaakt door enkele van de meest opvallende ontwerpers ter wereld. Sommigen zetten zelfs een nadruk op het omvatten van ontwerpen die meer praktisch door aard zijn. Bijvoorbeeld, hun collecties kunnen ook mode voor het kantoor, de Country Club en speciale nachten op de stad. Op zoek naar online voor stijl ideeŽn maakt gewoon veel zin, omdat de betere boetieks zal niet alleen de consument te voorzien van de huidige mode, zullen ze het gemakkelijker maken om ze te bestellen recht op de plek.

Kijk rond-aandacht besteden aan wat andere stijlvolle vrouwen dragen en overweeg emuleren kijkt dat beroep. Besteed aandacht aan wat anderen dragen in restaurants, in het theater, in het kantoor en andere plaatsen waar de intensivering in stijl zaken. De kans is groot als een bepaalde stijl slaat de fancy, zal het een goed de moeite waard te verkennen.
Blijf binnen persoonlijk comfort niveau-een van de sleutels tot mode te betrekken aandacht te besteden aan persoonlijke cues. De waarheid is zowat elke stijl kan worden getrokken uit als een vrouw is comfortabel dragen. Gewoon omdat platform schoenen en tank jurken zijn  "in, " echter, betekent niet dat de looks zijn geschikt voor iedereen. Te stralen schoonheid en stijl, moet het vertrouwen gaan in de mix.

Wanneer het tijd is in te halen met de nieuwste modetrends, de tijdschriften misschien niet de beste plek om te kijken. Om erachter te komen wat de beste ontwerpers zijn echt aanbieden, kijken naar hun catalogi, winkel online collecties en houd de ogen open voor stijlen die een persoonlijk akkoord staking. Vergeet niet dat sommige van de meest opvallende ontwerpers van vandaag een breed scala van modes bedoeld om te passen binnen de persoonlijke voorkeuren van veel verschillende consumenten te creŽren.

Meer info op festzed.nl

 


24 April 2019 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60